Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kobenhavnshistorie.dk/public_html/templates/sfkh_l11/functions.php on line 194

Uncategorised

MEDLEMSTAL OG kontingent for 2023

Efter kontingentindbetalingerne i 2022 kunne bestyrelsen konstatere et vist fald i medlemstallet, der ved årsskriftet 2022/23 lå på ca. 460.

 Vi vil derfor appellere til alle vores medlemmer om at tænke på, om der i bekendtskabskredsen skulle være potentielt nye medlemmer og opfordre dem til at melde sig ind i Selskabet.

Årets kontingentbetaling vil blive udsendt primo marts med betalingsfrist 1. april. Vi vil opfordre alle til at indbetale kontingentet rettidigt, da det indebærer et urimeligt ekstraarbejde med udsendelse af erindringsbreve og rykkere.

Privatlivspolitik

Brug af www.kobenhavnshistorie.dk foregår helt anonymt. Der bliver ikke lagt cookies på din maskine og vi registrerer ikke data som kan identificere dig med mindre du selv oplyser dem i forbindelse med indmelding i selskabet.

Selskabet for Københavns Historie videregiver ikke personlige oplysninger du giver os i forbindelse med dit medlemsskab.

På kobenhavnshistorie.dk maskerer vi emailadresser på forskellig måde med henblik på at afværge spam. Skal du i forbindelse med samarbejde med Selskabet for Københavns Historie have din e-post adresse præsenteret på vores hjemmeside, bliver den således maskeret for at forebygge spam i din postkasse.

Kolofon

 

Første udgave af Kobenhavnshistorie.dk er udgivet den 23. august 2005.

Design - grafik, html, css, metatags m.m.: Glenn Williams

Projektledelse og tekster: Bi Skaarup og Selskabets bestyrelse

Webmaster: Jan Möllerström

 

Anden udgave af kobenhavnshistorie.dk er udgivet foråret 2018

Støttegruppe: Selskabets bestyrelse

Design og kodning: Jan Möllerström

Teknik: Joomla CMS

I daglig tale blot Selskabet.

Her kan du gå på opdagelse i forskelligt vedrørende Selskabet og dets bestyrelse.